Φιλιω Πυργακη Πεθανε - Η φιλιώ πυργάκη πέρα από την ελλάδα έκανε πολλές εμφανίσεις στο εξωτερικό, κυρίως στις ηπα, στον καναδά, στην αυστραλία, στην σκανδιναβία και έτσι μετέδωσε σε πάρα πολύ κόσμο το.. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη. Ο πόνος για τη «βασίλισσα του δημοτικού. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε το 1939 στον ασπρόκαμπο κορίνθου και από πολύ μικρή τραγουδούσε σε πανηγύρια. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού. Η ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών έφυγε μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή. Καλό ταξίδι φιλιώ πυργάκη», έγραψε στο facebook. Την τελευταία της πνοή άφησε η μεγάλη ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη. η μεγάλη τραγουδίστρια έφυγε σε ηλικία 82 ετών. Η φιλιώ πυργάκη, που είχε γεννηθεί το 1939 στον ασπρόκαμπο κορινθίας, έκανε πλειάδα εμφανίσεων. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη, η οποία τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Wgqnrnlwrsvr M
Wgqnrnlwrsvr M from image.fthis.gr
Η δύσκολη 10ετής μάχη της «αρχόντισσας του δημοτικού τραγουδιού» με τον καρκίνο. Μετακόμισε στην αθήνα, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε. «έφυγε» η τραγουδίστρια θρύλος των πανηγυριών. Με μια ανάρτηση στο instagram «αποχαιρέτισε» η κατερίνα ζαρίφη τη φιλιώ πυργάκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών. Γνωστοί καλλιτέχνες αποχαιρετούν την φιλιώ πυργάκη με αναρτήσεις τους στα social media, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους. Μετακόμισε στην αθήνα, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η τραγουδίστρια μαρία γιαννακά. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών.

Η φιλιώ πυργάκη, η πασίγνωστη δημοτική τραγουδίστρια πέθανε σε ηλικία 82 ετών.

Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε το 1939 στον ασπρόκαμπο κορίνθου και από πολύ μικρή τραγουδούσε σε πανηγύρια. Η φιλιώ πυργάκη, που είχε γεννηθεί το 1939 στον ασπρόκαμπο κορινθίας, έκανε πλειάδα εμφανίσεων. Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η τραγουδίστρια μαρία γιαννακά. Πριν από ένα περίπου χρόνο είχε χάσει από καρκίνο. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών μια σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη, που έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια. Η φιλιώ πυργάκη έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τον καρκίνο, ενώ τον περασμένο μάιο έχασε τον σύζυγό της, από τον ίδιο λόγο. Τον περασμένο μάιο, η ίδια είχε χάσει τον σύζυγό της, δημήτρη κωστόπουλο, ο οποίος πέθανε νικημένος από την. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη, η οποία τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η φιλιώ πυργάκη, που είχε γεννηθεί το 1939 στον ασπρόκαμπο κορινθίας, έκανε πλειάδα εμφανίσεων. Πριν από δύο μήνες, τον. Η φιλιώ πυργάκη, η πασίγνωστη δημοτική τραγουδίστρια πέθανε σε ηλικία 82 ετών. «με νανούριζε μωρό στα πανηγύρια σε κολλημένες καρέκλες».

Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή. Η φιλιώ πυργάκη, που είχε γεννηθεί το 1939 στον ασπρόκαμπο κορινθίας, έκανε πλειάδα εμφανίσεων. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών. Γνωστοί καλλιτέχνες αποχαιρετούν την φιλιώ πυργάκη με αναρτήσεις τους στα social media, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους.

Efyge Apo Th Zwh O Basilhs Basilarhs Binteo Newspepper
Efyge Apo Th Zwh O Basilhs Basilarhs Binteo Newspepper from www.newspepper.gr
Η φιλιώ πυργάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών. Πέθανε η φιλιώ πυργάκη, η σπουδαία ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού. Πριν από ένα περίπου χρόνο είχε χάσει από καρκίνο. Η ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών έφυγε μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο. Την θλιβερή είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο τραγουδιστής παραδοσιακής μουσικής. Η φιλιώ πυργάκη πέρα από την ελλάδα έκανε πολλές εμφανίσεις στο εξωτερικό, κυρίως στις ηπα, στον καναδά, στην αυστραλία, στην σκανδιναβία και έτσι μετέδωσε σε πάρα πολύ κόσμο το. Τον μάιο, η τραγουδίστρια είχε χάσει, για τον. Γνωστοί καλλιτέχνες αποχαιρετούν την φιλιώ πυργάκη με αναρτήσεις τους στα social media, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους.

Τον μάιο, η τραγουδίστρια είχε χάσει, για τον.

Μετακόμισε στην αθήνα, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε. Η φιλιώ πυργάκη, που είχε γεννηθεί το 1939 στον ασπρόκαμπο κορινθίας, έκανε πλειάδα εμφανίσεων. Η δύσκολη 10ετής μάχη της «αρχόντισσας του δημοτικού τραγουδιού» με τον καρκίνο. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη, η οποία τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών έφυγε μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο. Την θλιβερή είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο τραγουδιστής παραδοσιακής μουσικής. «δυστυχώς έφυγε απ τη ζωή η μεγαλύτερη τραγουδίστρια που έβγαλε ο τόπος μας, η μεγάλη φιλιώ πυργάκη. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η τραγουδίστρια μαρία γιαννακά. Η φιλιώ πυργάκη έκανε πλειάδα εμφανίσεων τόσο στην ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ερμηνεύοντας δημοτικά τραγούδια, ενώ είχε πλούσια δισκογραφία στο συγκεκριμένο είδος παραδοσιακής μουσικής. Η φιλιώ πυργάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, νικημένη από τον καρκίνο. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή.

Η δύσκολη 10ετής μάχη της «αρχόντισσας του δημοτικού τραγουδιού» με τον καρκίνο. Η φιλιώ πυργάκη έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τον καρκίνο, ενώ τον περασμένο μάιο έχασε τον σύζυγό. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη. Πέθανε η «αρχόντισσα» του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη! Πριν από δύο μήνες, τον.

Asuevk Tlj0 Qm
Asuevk Tlj0 Qm from queen.bbend.net
Στα 82 της χρόνια η «αρχόντισσα» του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη, έφυγε από τη ζωή, έχοντας δώσει άνιση μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια. Η φιλιώ πυργάκη (ασπρόκαμπος σικυωνίων κορινθίας, 11 οκτωβρίου 1939) είναι ελληνίδα τραγουδίστρια που έγινε γνωστή τραγουδώντας σε διάφορα πανηγύρια σε όλη την ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Η φιλιώ πυργάκη έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τον καρκίνο, ενώ τον περασμένο μάιο έχασε τον σύζυγό. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη. Πριν από δύο μήνες, τον. Ακόμα αναφέρουν πως από σήμερα το δημοτικό τραγούδι είναι. Είχε γεννηθεί στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών μια σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη, που έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών.

«δυστυχώς έφυγε απ τη ζωή η μεγαλύτερη τραγουδίστρια που έβγαλε ο τόπος μας, η μεγάλη φιλιώ πυργάκη. Γνωστοί καλλιτέχνες αποχαιρετούν την φιλιώ πυργάκη με αναρτήσεις τους στα social media, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους. Η φιλιώ πυργάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών. Η φιλιώ πυργάκη πέρα από την ελλάδα έκανε πολλές εμφανίσεις στο εξωτερικό, κυρίως στις ηπα, στον καναδά, στην αυστραλία, στην σκανδιναβία και έτσι μετέδωσε σε πάρα πολύ κόσμο το. Η φιλιώ πυργάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, νικημένη από τον καρκίνο. Ο πόνος για τη «βασίλισσα του δημοτικού. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού. Είχε γεννηθεί στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη. Πολύ δύσκολες ώρες περνά η φιλιώ πυργάκη, η οποία έχασε τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, δημήτρη κωστόπουλο που έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών έφυγε μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο. Τον μάιο, η τραγουδίστρια είχε χάσει, για τον.

Η φιλιώ πυργάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών φιλιω πυργακη. Είχε γεννηθεί στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939.